Draag bij aan kindvriendelijke zorg in het Groene Hart Ziekenhuis!

Kindvriendelijke zorg


Voor iedereen is het spannend om naar het ziekenhuis te gaan, zeker voor kinderen. De artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) doen er alles aan om kinderen op hun gemak te stellen, maar ook zij kunnen dit niet alleen. In het ziekenhuis worden verschillende ideeën gerealiseerd om kind en ouder een fijn verblijf te geven. Ook u kunt bijdragen aan een nog fijner ziekenhuis door mee te doen aan de vele activiteiten van Gouda Beach Experience! Neem met uw hele familie deel aan de Generation Games op zondagochtend of speel mee met een van de vele volleybaltoernooien Een deel van de opbrengst gaat naar projecten voor kindvriendelijke zorg in het GHZ.


Waar sparen we voor?


Op dit moment wordt er gespaard om een naar-huis- bel op de kinderafdeling op te hangen. Kinderen mogen hieraan ringelen als zij naar huis gaan. Een ander idee is het aankleden van de kamers op de kinderafdeling. Bij aankomst in het ziekenhuis kiezen kinderen zelf hun favoriete poster. Zo wordt hun kamer, echt een beetje eigen.


Stichting Vrienden van het GHZ


Ieder jaar hebben de medewerkers van het GHZ ideeën om het ziekenhuis nog kindvriendelijker te maken. St. Vrienden van het GHZ helpt bij de realisatie van deze ideeën. Dit gebeurt met donaties van particulieren, bedrijven en evenementen zoals Gouda Beach Experience. Door deelname ondersteunt u de initiatieven voor kindvriendelijke zorg in het GHZ.


 

Sz1529 Ghzc3 167