Twee extra velden voor Gouda Beach Experience

Gouda Beach Experience voegt dit jaar 2 extra velden toe aan de Markt voor de activiteiten op zondag en maandag. De uitbreiding is te danken aan het succes van het Bedrijventoernooi en het nieuwe Family on the Beach dat op zondag 7 juli plaatsvindt. Gouda Beach biedt wederom een gevarieerd programma voor alle leeftijden en wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken.

Gouda Beach Experience, dat dit jaar van vrijdag 5 t/m maandag 8 juli plaatsvindt, voegt dit jaar 2 extra velden toe aan de Markt voor de activiteiten op zondag en maandag. De uitbreiding is te danken aan het succes van de afgelopen jaren, waarbij het Bedrijventoernooi steeds sneller vol zat. De twee velden zorgen ervoor dat het Bedrijventoernooi nu ruimte biedt aan maar liefst 48 teams. De organisatie zet daarnaast de extra velden in voor Family on the Beach, het familie-evenement vol zomerse activiteiten dat op zondag zal plaatsvinden.


Inschrijven 
Vanaf half maart kunnen teams zich weer inschrijven voor de toernooien en inmiddels zijn er al 16 aanmeldingen voor het Bedrijventoernooi, 14 voor het Lerarentoernooi en 8 voor het Vriendentoernooi. Rogier Zandijk van SPORT·GOUDA is zeer tevreden. “Dit is een geweldige start van het evenement. We raden iedereen die mee wil doen dan ook aan om er snel bij te zijn en zich in te schrijven via onze website.”


Programma vol vermaak

Naast de bekende toernooien staat er weer een aantal vertrouwde onderdelen op het programma. Zo zal Eressëa op zondagochtend weer de Gouda Beach YOGA Experience verzorgen en neemt de Rugbyclub op zaterdag de velden over voor een stevig potje Beachrugby. Daarnaast zijn er diverse clinics, is de Buurtsport weer van de partij en is er een voetvolleytoernooi voor jongeren vanaf 12 jaar.
Nieuw dit jaar is het VollinGo Open 2:2, een spectaculair 2 tegen 2 toernooi waarbij de plaatselijke toppers, aangevuld met regioduo’s, zaterdagavond de strijd aangaan. Een mustsee voor iedereen die van deze snelle en zomerse sport houdt!


Uitstraling
“Gouda Beach Experience is inmiddels verweven met de zomer van Gouda en de populariteit ervan neemt steeds verder toe. De uitbreiding, die mede dankzij onze partners Van Nieuwpoort en de firma Bos en ZN tot stand is gekomen, is daar een bevestiging van,” 
aldus Remko van der Hammen van Organisatieburo Grand Canyon. “Dit jaar hebben we niet alleen extra velden, deze zullen ook in een nieuw jasje worden gestoken. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om veldsponsor te worden en zich op sportieve wijze te presenteren tijdens Gouda Beach.”