Update Gouda Beach Experience n.a.v. coronavirus

Het coronavirus heeft een enorme impact. Ook voor de deelnemers en partners van Gouda Beach Experience brengt het veel vragen met zich mee. De organisatie gaat er vooralsnog van uit dat het evenement gewoon van 3 t/m 6 juli doorgang zal vinden. Mochten de maatregelen worden verlengd, dan zal het evenement (onder voorbehoud!) van vr 4 t/m ma 7 september plaatsvinden.

Het land is in de greep van het coronavirus. Het virus heeft een enorme impact op iedereen en het roept veel vragen op. Ook over de doorgang van Gouda Beach Experience.


Op dit moment gaat de organisatie ervan uit dat het evenement gewoon begin juli plaats zal vinden. Mocht het coronavirus het land echter langer in zijn greep houden, dan wordt het waarschijnlijk verplaatst naar het weekend van vrijdag 4 t/m maandag 7 september 2020. Deze datum kan dus alvast met potlood in de agenda worden gezet.


Wat de organisatie betreft zal Gouda Beach Experience dit jaar dus hoe dan ook plaatsvinden. Eind mei, of uiteraard eerder indien mogelijk, zal een beslissing worden genomen over de definitieve datum van het evenement.


Het goede nieuws is dat men zich dus ook gewoon kan blijven inschrijven voor het Vriendentoernooi op zondag 5 juli en Bedrijventoernooi op maandag 6 juli. Inschrijven kan via de links hierboven.


Alle deelnemers en sponsoren zijn inmiddels op de hoogte gebracht en zullen worden ingelicht als er meer informatie is. Heb je vragen over Gouda Beach, neem dan contact op met de organisatie via het contactformulier of bel met 0182 58 38 75.