Doe jij mee?! Beachvolleybal op de Goudse markt - zondag 25 juni!

Ben jij klaar om je vriendenteam naar de overwinning te leiden op het zand? Grijp nu je kans en schrijf je in voor het vriendentoernooi beachvolleybal bij Gouda Beach Experience op zondag 25 juni van 13:00 tot 16:00 uur!

De Gouda Beach Experience is dé ultieme bestemming voor strandliefhebbers en sportfanaten in de regio. Met het sprankelende vriendentoernooi krijg je een onvergetelijke kans om deel te nemen aan een spannend en sportief evenement met je beste vrienden.


Waarom meedoen aan het vriendentoernooi beachvolleybal bij Gouda Beach Experience?


✅ Ervaar de opwinding en energie van beachvolleybal op onze prachtige volleybalvelden op de historische markt.


✅ Speel tegen andere enthousiaste vriendenteams en test je beachvolleybal vaardigheden in een competitieve setting.


✅ Geniet van een fantastische sfeer en creëer onvergetelijke herinneringen met je vrienden.


Het toernooi biedt niet alleen een geweldige sportervaring, maar ook de mogelijkheid om samen met je vrienden te genieten van een verfrissend drankje bij onze Beach Bar.


Voor slecht € 95,- (incl. 10 consumptiemunten) per team krijg je de kans om deel te nemen aan een onvergetelijke dag vol sport en plezier. Het enige wat je nodig hebt, is een team van minimaal 4 spelers, meer kan natuurlijk ook. Verdeel de kosten onder het aantal deelnemers per team, zo ben je voor € 19,- helemaal klaar voor een gezellige en sportieve Beach middag op basis van 5 deelnemers per team.


Wacht niet langer, trommel je vrienden op en schrijf je vandaag nog in voor het vriendentoernooi beachvolleybal bij Gouda Beach Experience op zondag 25 juni van 13:00 tot 16:00 uur. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!


Mis deze kans niet om deel uit te maken van het meest opwindende vriendentoernooi van het seizoen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het mooiste marktplein van Nederland!

IMG 8194