Word Veldsponsor!

Bent u nog op zoek naar een sportief event met een hoge funfactor om uw bedrijf aan te verbinden? Klinkt netwerken op slippers als muziek in de oren? Dan is Gouda Beach Experience het event voor uw bedrijf! Kijk hieronder voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op via remko@grandcanyon.nl of 0182 58 38 75.

De kansen van Gouda Beach Experience

De populariteit van de Gouda Beach Experience groeit. Meer velden, meer deelnemers en meer bezoekers zorgden ervoor dat het event in 2019 grootser is opgezet dan ooit. Maar liefst 9 velden werden gerealiseerd en meer dan 1500 deelnemers deden mee aan de toernooien. Tijdens het Bedrijventoernooi namen bijna 50 bedrijven het tegen elkaar op, wat inhoudt dat er ruim 300 professionals oog in oog komen te staan met de uitingen van de veldsponsors. 


De totale look & feel is geprofessionaliseerd met event-uitingen aan de buitenzijde van de velden en veldsponsor-uitingen aan de binnenzijde van de velden. Het Centre Court is, hoe kan het ook anders, gereserveerd voor de hoofdsponsor. Hier worden alle finales, prijsuitreikingen en teamfoto’s gehouden.


Gouda Beach Experience biedt dus veel exposure! Op zoek naar een effectief sponsorschap? Bekijk hier de eventbrochure en neem contact met ons op via 0182 58 38 75 of mail naar remko@grandcanyon.nl

Sponsormogelijkheden:

Word Hoofdsponsor met het Centre Court als uw visitekaartje - € 3.250,00
Word Veldsponsor van een Main Field - € 1.975,00
Word Veldsponsor van een Basic Field - € 1.200,00