Word veldsponsor!

Bent u nog op zoek naar een sportief event met een hoge funfactor om uw bedrijf aan te verbinden? Klinkt netwerken op slippers als muziek in de oren? Dan is Gouda Beach Experience het event voor uw bedrijf!

De kansen van Gouda Beach Experience voor uw bedrijf

Wat hebben wij weer genoten op het strand! Het was fantastisch weer, de zon scheen volop! Een mooi toernooi met heel veel enthousiaste deelnemers. Dit jaar met maar liefst 10 velden op de Markt!

Voor het Bedrijventoernooi waren er maar liefst 60 bedrijven die het tegen elkaar opnamen, wat inhoudt dat er ruim 300 professionals oog in oog kwamen te staan met de uitingen van onze veldsponsors. Gouda Beach Experience biedt ontzettend veel exposure!


Alle velden met sponsor-banners en vlaggen stonden er mooi bij! De totale look & feel is professioneel met event-uitingen aan de buitenzijde van de velden en veldsponsor-uitingen aan de binnenzijde... Een mooi geheel met een serieuze uitstraling!

Op zoek naar een effectief sponsorschap in 2023? Neem contact met ons op via 0182 583 875 of mail naar remko@grandcanyon.nl.

Bekijk alle sponsoren