Terugblik op een succesvolle editie!

Dit jaar 5 dagen op de Markt in Gouda!

Super! Wat hebben wij weer genoten op het strand. Het was ontzettend gezellig met alle fanatieke deelnemers en enthousiaste toeschouwers langs de velden en de beachbar. En het was natuurlijk fantastisch zonnig weer, dat maakte het alleen maar nog beter!


De 10 velden op de Markt lagen er weer strak en netjes bij. Genoeg ruimte om alle 200+ teams een plekje te geven om fanatiek de strijd met elkaar aan te gaan. En, wij waren er dit jaar zelfs een dag extra, donderdag 22 juni gingen we van start met het nieuwe Maatschappelijke Organisaties Toernooi.


Er was tijdens Gouda Beach Experience altijd al een lerarentoernooi, maar dit jaar is er naast het toernooi voor leraren voor het Voortgezet onderwijs, een speciaal toernooi bijgekomen voor leraren van het Primair onderwijs.


Het Bedrijventoernooi zat helemaal vol! Er waren maar liefst 60 bedrijven die het tegen elkaar opnamen. De teams waren zeer fanatiek en werden heel enthousiast aangemoedigd langs de velden. Het was een spannende competitie tot het laatste moment. Puma Transport en Logistiek B.V. ging er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor! Een mooi toernooi om dit sportieve evenement op de Markt mee af te sluiten.


Bekijk alle foto's hier.


Na deze mooie editie van Gouda Beach Experience, hebben we eigenlijk al gelijk weer zin in de editie van volgend jaar. Zet 20 t/m 24 juni 2024 alvast in je agenda, dan zien wij elkaar in ieder geval ook dan weer op het strand. Tot volgend jaar!!